The Soul Of Tina
Land:
Duitsland
Categorie:
Action, muziek, show, Theater
Regisseur:
Sweet Soul Music GmbH
Acteurs:
Tess.D.Smith, The Soul Sisters, dansers en band
Taal:
engels

Een hommage aan vijf decennia muzikale historie, sex-appeal, temperament, passie en een stem vol charisma. Tina Turner, Grande Dame van de muziekindustrie, heeft zich met al deze kenmerken tot een fenomeen   weten te maken. Songs als “A Fool in Love” en “Nutbush City Limits” maakten haar beroemd, maar hits als “What’s Love Got To Do With It”, “Typical Male”, “Addicted To Love” en vele anderen maakten haar de ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’.

The Soul Of Tina is een ultimate tribute aan een groot kunstenaar die een carrière van meer dan 50 jaar beslaat. Vanaf de Ike & Tina Turner Revue, “River Deep Mountain High” en “Proud Mary”, tot haar onvergetelijke solocarrière waarin “Simply The Best” en “Private Dancer” de hitlijsten domineerden.

Tess D. Smith, bekend als voormalig frontvrouw van ‘The Commodores’, belichaamt met diezelfde authentieke, buitengewoon krachtig en vrouwelijke hartstocht een explosieve performance. Samen met haar zes topmuzikanten, backing vocals, dansers en uniek raspende stem, neemt ze het publiek mee op een glorieuze reis langs de vele muzikale facetten van een fascinerende kunstenaar.

 

Kaarten

03-11-2017/20.15/tina€20.00

.