Iris&Sophie

Iris&Sophie


Info en tickets

Iris Wiegers en Sophie Willemijntje studeerden allebei in Juni 2022 af aan de Koningstheateracademie met een eigen solo-voorstelling. Nu presenteren ze aan U een herschreven variant van deze voorstelling. Twee voorstellingen voor de prijs van 1 dus.

 

Voor de pauze:

 

Ik zeg altijd maar zo.

Ik zeg altijd maar zo is een moderne revue van Iris Wiegers waarin ze je meeneemt in de beslommeringen van een laatbloeiende, jonge dertiger in 2023. Verwacht een humoristische, fysieke, muzikale voorstelling waarin alles voorbij komt: van babyshowers tot HG-voegenreiniger. Want wat wordt er tegenwoordig allemaal van je verwacht als je erbij wil horen? En wat als je helemaal geen zin hebt om aan die verwachtingen te voldoen?

 

Na de pauze:

 

The Ascendance of Apollo 106.

Op een dag staat er een onbekend meisje in Sophie's keuken die beweert dat ze is gekomen om haar te redden. Wie is dit meisje? En wat heeft ze te maken met Sophie's overleden opa?

The Ascendance of Apollo 106 is een science-fiction-cabaret-pop-concert waarin Sophie op zoek gaat naar antwoorden op de grote vragen: Kan ik mijn eigen identiteit naar mijn hand zetten? Wat betekent het om dood te gaan? Hoe ga ik om met rouw?

Dus stap aan boord van de Apollo 106 en ga dit epische avontuur met Sophie Willemijntje aan!

 

 

John's Talent

https://www.ledeltheater.nl/nieuws/johns-talent/

 

Inclusief Consumptie

 

 

Datum
do 26-10-2023
Aanvang
20:00 uur
Genre
Cabaret en Kleinkunst
Entree
€ 16,00

Tickets

Datum
do 26-10-2023
Aanvang
20:00 uur
Genre
Cabaret en Kleinkunst
Prijs
Normaal: € 16,00
Vrienden: € 15,00