Raices Cubanas on tour
Categorie:
show, Theater
Speelduur:
1 uur 40 minuten

 

 

Swingende Cubaanse avond
 
Raìces Cubanas gaat terug naar het Cuba van vroeger en in de ogen van Cubanen wordt de groep als één van de beste vertolkers van de traditionele Cubaanse muziek beschouwd. Met een variatie aan muziekstijlen als salsa, son, bolero, guaracha, tumbao en latin-jazz laten de zeven muzikanten en een zangeres de Cubaanse zon in het theater schijnen!
 
Raìces Cubanas is een graag geziene gast in veel theaters. Naast een vast repertoire van wereldberoemde Cubaanse nummers, komt zij ieder seizoen met een verrassend nieuw repertoire van bekende Cubaanse composities en fusions met hedendaagse pop/rock/jazz muziek.
Raìces Cubanas gaat terug naar het Cuba van vroeger en in de ogen van Cubanen wordt de groep als één van de beste vertolkers van de traditionele Cubaanse muziek beschouwd. Met een variatie aan muziekstijlen zoals salsa, son, bolero, guaracha, tumbao en latin-jazz schijnt de Cubaanse zon in ieder theater.

 

Tot heden bestond de band altijd uit vijf musici. In de nieuwe samenstelling voor het theaterseizoen 2020 wordt de groep uitgebreid naar zeven muzikanten en een zangeres. Allen zijn van geboorte Cubaans!

 

Als toegift zal er direct na afloop een 15-minuten durende Fusion-act plaatsvinden tussen de traditionele Cubaanse muziekstijlen en hedendaagse popmuziek.

Deze korte derde set wordt gedaan door ‘The ABC Soundmachine’.

Raìces Cubanas staat garant voor een swingende Cubaanse avond!

Kaarten

15-01-2020/20.00uur/raices cubanas€20.00

.