Ralph Breaks The Internet ( NL, 3D ) verwacht
Land:
VS
Jaar:
2018
Categorie:
Animatie, familiefilm, Film
Release:
12-12-2018
Speelduur:
1 uur 52 minuten
Regisseur:
Rich Moore, Phil Johnston
Acteurs:
Frank Lammers (Stem), Georgina Verbaan (Stem), Michiel Veenstra (Stem), Anouk Maas (Stem), Sharon Doorzon (Stem), Brainpower (Stem)
Leeftijd restrictie:
6
Taal:
Nederlands
 In de nieuwste animatiefilm van Disney Ralph Breaks the Internet gaan buitenbeentjes Ralph en Vanellope ‘letterlijk’ het internet op en surfen ze van het ene spannende en komische avontuur naar het volgende, maar is hun vriendschap wel bestand tegen de druk van deze dynamische digitale wereld? Of raakt Ralph zijn beste vriend Vanellope kwijt?
In de nieuwste animatiefilm van Disney Ralph Breaks the Internet verlaten buitenbeentjes Ralph (stem door John C. Reily) en Vanellope von Schweetz (stem door Sarah Silverman) Litwak’s arcade om ‘letterlijk’ in de onbekende en spannende wereld van het internet te duiken om op zoek te gaan naar een vervangend onderdeel van Vanellope’s videogame Sugar Rush. Tijdens hun zoektocht op het oneindige en verrassende internet worden ze geholpen door de bewoners: de Netizens die hen helpen de weg te vinden. Ze ontmoeten ook websiteondernemer Yesss, het hart en ziel van de trendsettende website ‘BuzzzTube’ (Stem door Taraji P. Henson) en Shank (stem door Gal Gadot), de onverschrokken coureur uit de stoere racegame Slaughter Race, een spel waar Vanellope zich eindelijk helemaal in thuis voelt. Dit tot grote zorg van Ralph, die bang is zijn beste vriend kwijt te raken.

.