Het Coronavirus

Plan je bezoek en koop je tickets vooraf online !
Onze bioscoop is vanaf 4 juni weer open maar gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom volgen wij een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden.

DE BELANGRIJKSTE MAATREGELEN

  • Er is vanaf 1 juli een maximum zaalcapaciteit van 40 bezoekers per zaal bij films voor volwassenen, 50 per zaal bij kinderfilms, zodat er voldoende afstand is tussen bezoekers
  • Plan je bezoek en koop je tickets vooraf online !
  • Er zijn diverse hygiënemaatregelen om bezoekers en medewerkers te beschermen, zoals je handen desinfecteren bij binnenkomst en het veelvuldig schoonmaken van allerlei contactpunten zoals deurklinken en knoppen. Ook worden na afloop van elke film de bezette stoelen schoongemaakt.
  • Het is niet mogelijk om na aanvangstijd van de film de zaal te betreden.

 

Ons theater blijft helaas gesloten, voor de voorstellingen vanaf 12 maart t/m juni zijn vervangende data gevonden, deze staan inmiddels op onze site vermeld en de klanten die hiervoor kaarten hebben, zijn telefonisch of per mail op de hoogte gesteld.

 

Het Ledeltheater blijft voorlopig, afgezien van de tijden dat de films draaien, gesloten.

 

Voor eventuele vragen en/of reserveringen kunt u altijd terecht op onze website www.ledeltheater.nl, zie contact.

Of telefonisch van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Tel.nr. 0031-117-452735.

 

Wij wensen u een goede gezondheid toe en hopen u bij één van onze films óf in het nieuwe seizoen bij de voorstellingen (die hopelijk in september van start kunnen gaan) te mogen ontmoeten.

 

Het Ledeltheaterteam

 

13.3.2020
 

.