Mannen van Naam

Mannen van Naam


Info en tickets

Ooit stonden ze alle drie aan de basis van Pater Moeskroen. De laatste jaren bewijzen ze dat ze nog veel meer in hun mars hebben. De MANNEN VAN NAAM brachten al vier theaterprogramma’s op de planken en toerden onder meer met Sylvia Houtzager, bekend van FLAIRCK.

Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een gezellige huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Uiteraard ontbreken de vrolijke Keltische folkdeunen niet. Daarvoor brengen ze een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak.

 

Deze keer vertelt zanger/verteller Ton Smulders het verhaal van DE DUIVELSBRUG, muzikaal ondersteund door zijn kompanen Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven. Een spannende oude sage die als kapstok dient om juist de actualiteit te duiden. Om als spiegel te dienen: was alles wel zo anders vroeger? Gaat het nu beter of juist slechter met ons? En hoe staat het met ons morele kompas? Zal dat ons wel veilig over de Duivelsbrug leiden?

 

Datum
do 3-11-2022
Aanvang
20:00 uur
Genre
Folk
Entree
€ 17,50

Tickets

Datum
do 3-11-2022
Aanvang
20:00 uur
Genre
Folk
Prijs
Normaal: € 17,50
Vrienden: € 16,00